Äldre mobiltelefon.

Ring oss så berättar vi mer om vilka översättningstjänster vi kan erbjuda från engelska till punjabi.

Översättning från engelska till punjabi

Brev och olika typer av avtal är bara några exempel på vad vi kan erbjuda översättningar av i språkkombinationen engelska–punjabi.

Era originaltexter översätts alltid med hänsyn till språkkänsla, målgrupp, grammatik och facktermer. Snabböversättare väljer översättare med adekvat utbildning, bakgrund och erfarenhet.

Modern teknik och framgång

Med modern teknik, översättningsminnen och översättare i alla tidszoner kan vi pressa priserna, leverera snabbt och ändå bibehålla en mycket hög kvalitet.

Mycket god kommunikation, IT-säkerhet och hög tillgänglighet är andra orsaker till varför det går bra för oss på världsmarknaden.

Snabböversättare har speciellt utvecklad programvara vilket också har varit en stor anledning till vår framgång. Vi är den snabbast växande översättningstjänsten i Europa idag och expanderar världen över.

Vad kostar en översättning från engelska till punjabi?

Dokumenttyp och mängden text avgör priset på er översättning. Vi svarar gärna på vad er översättning från engelska till punjabi kostar. För att vi ska kunna göra det, måste vi granska era texter först.

Skanna in, bifoga och skicka textfilerna i ett mejl till oss så återkommer vi med ett svar så fort som möjligt. Om ni godkänner prisofferten sätter vi igång med översättningen direkt. Vill ni beräkna grundkostnaden själva innan ni kontaktar oss?

Se gärna vår prissida för ytterligare information. Ni kan även ringa våra projektledare på 08-58 09 78 77 så berättar vi mer om våra erbjudanden.

2016-07-11T08:18:45.0272051Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.