Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Hong Kong sett från havet.

Hong Kong. Kvalitetsöversättningar från engelska till mandarin.

Översättning från engelska till mandarin

Översättningsbyrån Snabböversättare har de bäst lämpade kvalitetsöversättarna för er textöversättning från engelska till mandarin. Våra priser är låga, kvaliteten är hög och vi levererar snabbt!

Dialektal översättare mandarin

Då våra översättare finns i olika kinesiska regioner har vi kunskapen om lokalisering. Det innebär att översättaren har insikt om dialektala språkvarianter som exempelvis mandarin.

Lokalisering innebär även att översättaren tar hänsyn till:

Kostnadseffektivt och kundfokuserat

Eftersom vi har lokaliseringskompetens betyder det att vi har möjligheten att erbjuda er ett lägre pris än många andra aktörer i branschen. Men våra rutiner är kostnadseffektiva på flera sätt. Den programvara vi arbetar i är unikt framtagen för översättningsbyrån Snabböversättare.

Genom digitaliserat processförlopp sparar vi massor av tid och kan fokusera på det som är viktigast för oss: kunden. Detta resulterar i att vi kan ha låga priser och leverera snabbt utan att kvaliteten blir sämre.

Kostnadsfritt erbjudande utan bindande krav

Ett stort antal kunder som väljer oss för återkommande uppdrag. När vi frågar dem vilken anledningen är till att de väljer oss igen svarar de flesta – den mycket höga kvaliteten. Testa våra kunskaper ni också! Vi lovar att ni får en produkt som håller högsta tänkbara standard.

Fyll i formuläret eller maila era texter (maila om de är många sidor). Vi utvärderar materialet och återkopplar till er snarast möjligt.

Kontakt

Ställ era frågor till någon av våra project managers på telefonnummer 08-58 09 78 77. Vi berättar gärna mer om företaget och hur processen går till om och kring en översättning.

Varmt välkomna att ringa oss redan idag!

2016-07-04T13:25:48.0263403Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.