Putrajaya, Malaysia.

Vi erbjuder kvalificerade översättningar från engelska till malajiska.

Översättning från engelska till malajiska

Malaysia är ett land med stora möjligheter. Det miljardsatsas på vissa områden. Turismen är en stor inkomstkälla och vi hjälper er gärna översätta turistinformation mellan engelska och malaysiska.

Turism

Det finns otaliga badorter och vackra öar. Några av de populäraste är Tioman, Rawa, Langkawi och Perhentianöarna med sina finkorniga stränder och sköna badvatten.

Trekking i djungeln, dykning bland korallreven och att öluffa bland öarna är populära aktiviteter bland turisterna. Behöver ni översätta turistbroschyrer eller annan information mellan engelska och malajsiska?

Snabböversättare erbjuder översättningstjänster från engelska till malajiska. Ring 08-58 09 78 77 så berättar vi mer!

Malaysiska, malajsiska, malajiska översättare

Kärt barn har många namn, så även här. Man kan stava språket på lite olika sätt. Snabböversättare har översättare inom olika områden där malajiska används. Ni får en översättning som är lokalt anpassad efter dialekt, geografiskt område och övriga inverkande faktorer.

Er engelska text bearbetas alltid av någon som har en adekvat utbildning och/eller erfarenhet inom det ämnesområde er text handlar om. Hos oss får bästa tänkbara kvalitet till rimliga priser.

Erbjudande

Vi översätter givetvis mer än bara turistinformation. Vi har medicinska, tekniska och juridiska översättare och många fler. För att vi ska kunna ge er ett offerterbjudande behöver vi granska era texter.

Maila era inskannade textfiler så återkommer vi med ett erbjudande som ni får ta ställning till. Antar ni erbjudandet påbörjar vi översättningen direkt.

Ni kan även använda offertformuläret om texten ni vill ha översatt inte är mer en A4-sida . Uppge gärna om ni har specifika önskemål eller annan information som kan vara viktig. Ju mer information vi får desto lättare är det för oss att behovsanpassa eran översättning.

Personlig projektledare

Ni kan alltid nå er projektledare om ni har frågor under förloppets gång. Vi jobbar i ett team så det finns alltid någon som är insatt i ert projekt.

Ni når oss på 08-58 09 78 77 och finns tillgängliga under kontorstid och vardagar. Varmt välkomna med er offertförfrågan redan idag!

2016-12-02T14:26:51.6186200Z

Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.