Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Tangentbordsknappar.

Behöver ni hjälp att översätta era engelska dokument till kazakiska? Vi erbjuder prisvärda översättningar från engelska till kazakiska. Hög kvalitet till låga priser och snabba leveranser.

Översättningar från engelska till kazakiska

Behöver ni hjälp med en översättning från engelska till kazakiska? Anlita oss så för en behovsanpassad produkt av mycket hög kvalitet.

Snabböversättare har tillgång till frilansande översättare med kazakiska som modersmål. Utbildade inom ert specifika område, låt oss säga teknik, garanterar vi att er översättare även har en teknisk bakgrund. Därmed har ni en trygghet i att texten får rätt terminologi och språkbruk.

Ryska och kazakiska

Ryska och kazakiska är de officiella språken i Kazakstan. Riktar sig er text till målgrupper där båda språken krävs kan vi erbjuda en helhetslösning. Vi hanterar både mindre och större textmängder och anlitas av såväl privatpersoner som företag, myndigheter och organisationer.

Snabböversättare är den snabbast växande översättningstjänsten på den europeiska marknaden idag och vi expanderar så väl nationellt som internationellt. Låt oss göra det vi tycker är roligt och hjälpa er så ni kan fokusera på era kunder.

Vad kostar det?

För att vi ska kunna ge er en korrekt prisuppgift på er översättning behöver vi se textmaterialet det rör sig om. Om ni har en text som är max en A4-sida kan ni använda formuläret. Är det mycket text, skannar ni in, bifogar och skickar textfilerna via e-post.

En av våra project managers (PM) granskar underlaget, pratar med översättaren och återkopplar till er med ett erbjudande. Godtar ni offerterbjudandet startar översättningen med omedelbar verkan.

Vi svarar gärna på eventuella frågor och berättar mer om våra tjänster. Ring oss på 08-58 09 78 77. Vi ser fram emot ert samtal!

2016-07-08T08:13:04.2102766Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.