Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Dim sum, kantonesisk matkultur.

Det kantonesiska köket är världskänt. Vi hjälper er översätta kokböcker från kantonesiska till engelska.

Översättningar från engelska till kantonesiska

Guangdong är en av Kinas ekonomiskt viktigaste provinser och många ekonomiska reformer har prövats fram här, inte minst öppnandet av dem ekonomiska frizonerna i Shenzhen och Zhuhai.

Närheten till Hong Kong har också starkt bidragit till den ekonomiska utvecklingen. Provinsen är inte bara Kinas ledande exportör av varor utan också den största importören.

Affärsöversättning från engelska till kantonesiska

Guangdong har arbetat sig upp inom tillverkningsindustrin från att ha koncentrats sig på textilier, leksaker och skor till mer avancerade produkter som informationsteknologi och tyngre maskinprodukter.

Det är främst städer som Guangzhou, Huizhou, Jiangmen, and Shenzhen, som leder den ekonomiska utvecklingen. Guangdong är också ett finansiellt centrum och många kinesiska företag är registrerade på börsen i Shenzhen.

Snabböversättare har lång erfarenhet av översättningar till och från den asiatiska marknaden. Vi har tillgång till översättare i Hong Kong och Guangdong och inom olika ämnesområden. På sidan Att göra affärer i Kina hittar ni mer information om affärskommunikation i Kina.

Vad kostar en översättning till kantonesiska?

Maila era texter till oss så analyserar vi materialet och återkommer med ett offerterbjudande så fort som möjligt. Tack vare kostnadseffektiva arbetsrutiner kan vi hålla rimliga priser och är generellt billigare än de flesta andra översättningstjänster på marknaden idag.

Vi översätter såväl enklare texter som mer komplexa. Vi anpassar översättningen efter era behov och önskemål. Tillsammans skräddarsyr vi projektet så att den passar er typ av text, målgrupp och inriktning på bästa sätt.

Kontakt

Vi berättar gärna mer om vilka tjänster vi kan erbjuda och hur vi kan hjälpa er på bästa sätt. Varmt välkomna att ringa 08-58 09 78 77 så får ni prata med någon av våra projektledare.

2016-07-04T13:09:21.0656541Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.