Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Hebreisk text om författarkonst.

Vi har många års erfarenhet av professionella översättningar mellan engelska och hebreiska. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er.

Översättning från engelska till hebreiska

Som språk hänvisar hebreiska till en av flera dialekter i det kananitiska språket. Hebreiska (Israel) och moabitiska (Jordanien) kan kallas sydliga kananitiska dialekter, medan feniciska (Libanon) kan kallas en nordlig kananitisk dialekt.

Snabböversättare har utfört många översättningar från engelska till hebreiska. Våra återkommande kunder är både privatpersoner som större organisationer och myndigheter.

Översättare med hebreiska som modersmål

Organisationen ICHEIC, tillhör en av våra trognaste kunder. Vi har översatt många ekonomiska texter av juridisk karaktär.

Alla våra översättare har i det här fallet hebreiska som modersmål och mycket goda kunskaper i engelska. Vi behovsanpassar er översättning efter de önskemål ni har och vi väljer er specifike översättare med stor omsorg. Den vi anlitar ska ha en relevant bakgrund och kompetens i förhållande till textinnehållet.

Ring så berättar vi mer om vilka tjänster vi har att erbjuda. Vi skräddarsyr er översättning!

Vad kostar en hebreisk översättning?

Priset för en översättning varierar beroende på typ av text, eventuella önskemål och antal sidor. Men allt är baserat på ett ordpris. Vårat ordpris ligger generellt lägre än många andra översättningstjänsters på marknaden.

Om ni skannar in och bifogar era textdokument via e-post så återkommer vi med en prisoffert så fort som möjligt. Vi garanterar bästa tänkbara kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Med ett kostnadseffektivt system kan vi hålla nere produktionskostnaden och pressa priserna.

Vill ni prata med någon innan ni skickar texterna till oss? Ring 08-58 09 78 77 så svarar någon av våra projektledare. Den ni får prata med blir också er personlige kontaktperson under hela projektet om ni väljer att gå vidare med översättningen. Välkomna!

2018-04-24T14:37:45.4413805Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.