Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Milos Island, Grekland.

Milos island, Grekland. Vi översätter era texter mellan engelska och grekiska.

Översättning från engelska till grekiska

Snabböversättare erbjuder översättningstjänster från engelska till grekiska. Ring 08-58 09 78 77 så hjälper vi er vidare!

Grekiska översättare

Era engelska texter bearbetas av en noga utvald översättare som har grekiska som modersmål.

Handlar era texter om tekniska instruktioner eller turistinformation garanterar vi att översättaren har en bakgrund inom relevant ämnesområde.

Er grekiska översättning ska vara så autentisk som möjligt i förhållande till den engelska texten. Språkkänsla och terminologi ska återspeglas på ett sådant sätt att det efterliknar originaltexten så mycket som möjligt.

Offerterbjudande

Snabböversättare lokalanpassar er produkt. Vi tittar på geografisk område, målgrupp och juridiska omständigheter när vi hanterar ert material.

Maila de textfiler ni vill ha översatta från engelska till grekiska så analyserar någon av våra projektledare materialet. Projektledaren återkommer sedan med ett offerterbjudande som ni får ta ställning till.

Ring och prata med oss om ni undrar över något. Den ni får prata med blir också er kontaktperson genom hela processen. Det ger er en trygghet som få andra översättningsbyråer kan erbjuda.

Välkomna med er offertförfrågan redan idag!

2016-07-06T11:16:19.9471181Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.