Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Hand på muspekare.

Vi erbjuder översättningstjänster från engelska till georgiska.

Översättning från engelska till georgiska

Hotellkedjor expanderar i Georgien och landet har en positiv ekonomisk tillväxt. Turismnäringen och infrastrukturen utvecklas i snabb takt och affärsmöjligheterna är goda!

Snabböversättare utför prisvärda affärsöversättningar från engelska till georgiska. Vi arbetar ofta inom snäva tidsramar så tveka inte att kontakta oss om ni har en brådskande översättning.

Georgiska översättare

Möjligheterna är många och vi har kapaciteten och kompetensen för att hjälpa er i er kommunikation till och från georgiska. Snabböversättare bearbetar era engelska texter med stor hänsyn till källtexten, målgrupp, branschområde och geografiskt område.

Det finns flera olika dialekter i Georgien och vi kan skillnaderna emellan dessa. Ring oss på telefonnummer 08-58 09 78 77 för ytterligare information!

Beräknat ordpris

För att vi ska få möjlighet att ge er en korrekt prisuppgift på de texter ni vill ha översatta, måste vi se texterna. Skicka dessa via e-post så tar återkopplar vi snarast möjligt med ett erbjudande ni får ta ställning till.

Vi beräknar priset per ord men eventuella önskemål och typ av översättning kan påverka priset givetvis. Uppge därför gärna de önskemål ni eventuellt har i det mail ni skickar tillsammans med era texter. Har ni en mindre text som ni vill låta översätta kan ni använda formuläret också.

2016-07-06T10:50:01.6973089Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.