Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Två skepp för ankar.

Fisket är en stor del av det galiciska näringslivet. Vi hjälper er med översättningar mellan engelska och galiciska inom alla ämnesområden.

Översättning från engelska till galiciska

Med ett eget språk som skiljer sig mycket från andra spanska språkvarianter behövs också kunskapen om de olika skillnaderna.

Snabböversättare har den kunskapen och hjälper er gärna översätta era texter från engelska till galiciska. Vi har översättare inom olika områden och inriktningar.

Behovsanpassad översättning

Vi behovsanpassar er översättning efter målgrupp, inriktning och önskemål. Behöver ni hjälp i er affärskommunikation till eller från galiciska så har vi kompetensen som krävs.

Lokalisering, lokalanpassning av textinnehåll, är någonting som är självklart för oss. Dialekter, språkkultur, juridiska omständigheter är exempel på olika faktorer som har inverkan på textens målspråk. Översättningen ska alltid efterlikna källtexten så mycket som möjligt.

Kontakta oss för en offert

Vänligen skicka in de dokument ni önskar översätta så gör vi en genomgång.

Vi analyserar underlaget och återkommer snarast möjligt med ett konkurrenskraftigt erbjudande som ni får ta ställning till.

Välkomna att ringa oss på 08-58 09 78 77 om ni har några frågor eller vill veta mer!

2016-07-06T10:48:37.7729173Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.