Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Säckpipespelare.

Vi hjälper er med översättningar från engelska till gäliska. Vi vet skillnaden mellan de olika språkvarianterna.

Översättning från engelska till gäliska

Lokalisering är en av våra styrkor som översättningsbyrå. Med det menas att man anpassar översättningen efter käll- och målspråk, geografiskt område, målgrupp och andra behov.

Snabböversättare erbjuder översättningar av högsta kvalitet till rimliga priser. Vi hjälper er översätta era engelska texter till gaeliska (gäliska).

Gäliska översättare

Med lokalisering och ett kostnadseffektivt arbetssätt kan vi pressa priserna på marknaden. Vi har tillgång till gäliska översättare med spetskompetens inom varierande inriktningar.

Ni har en stor trygghet i att ha en och samma kontaktperson under hela processen och ni kan alltid ringa 08-58 09 78 77 om ni har frågor. Vi jobbar i team och det finns alltid någon som är insatt i just ert ärende.

Erbjudande

Ta del av våra prisvärda erbjudande genom att skicka era texter via e-post. Vi gör en utvärdering av de dokument ni vill översätta och återkommer därefter med ett offerterbjudande som ni får ta ställning till.

Väljer ni att godta offerten sätter vi igång med arbetet direkt. Varmt välkomna med er offertförfrågan redan idag!

2016-07-06T10:47:20.8812289Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.