Samhället Bruges Ghent.

Bruges, Ghent. Vi erbjuder översättningstjänster från engelska till flamländska.

Översättningar från engelska till flamländska

Vi utför översättningar från engelska till flamländska. Stora som små uppdrag och inom alla affärs- och ämnesområden.

Våra translatorer har uteslutande flamländska som modersmål och är väl bekanta med det språkbruk som används av befolkningen i Flandern idag.

Flanderns affärsspråk

Affärsspråk i Flandern är flamländska. Även franska och engelska används i affärskommunikation.

Översättningsbyrån Snabböversättare hanterar era översättningar från engelska till flamländska . Gäller uppdraget ett engelskt miljötekniskt dokument som ska översättas till flamländska? Inga problem – vi har kompetensen och expertisen!

Översättare i Flandern

Våra flamländska översättare är specialiserade inom olika ämnesområden. Energi- och miljöteknik, internet och telekom samt logistik är exempel på dessa.

Våra flamska översättare (flamska är ett annat ord för flamländska) jobbar även kvällar och helger och med det kan vi säkerställa en snabb leverans av erat projekt. Kvaliteten är hög trots korta leveranstider. Det beror på att organisationen är effektiv och kompetensen bred.

Prisvärd offert

Vi har god renommé på den globala marknaden. Våra översättningar kännetecknas genom toppkvalitet, snabba leveranser och prismässigt slagkraftiga.

Begär en offert via formuläret, alternativt via e-post genom att bifoga era texter och ange eventuella önskemål.

Vi granskar materialet och återkommer med en skräddarsydd offert så fort som möjligt. Välkomna att kontakta våra projektledare på 08-58 09 78 77 om ni undrar över något.

2016-07-05T12:41:28.3095856Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.