Kinesisk staty föreställande en drake.

Vi översätter era engelska texter till förenklad kinesiska. Vi har dialektala översättare runt om i Kina och andra kinesiska regioner.

Översättning från engelska till förenklad kinesiska

Med en expanderande kinesisk affärsmarknad ökar också översättningsbehovet på professionella affärsöversättningar.

Varje vecka får översättningsbyrån Snabböversättare in uppdrag från engelska aktörer som vill ha sina respektive texter översatta till förenklad kinesiska.

Spetskompetens i kinesisk fackterminologi

Låt säga att den engelska aktören är ett framstående industriellt företag i Storbritannien som vill översätta sin webbplats till förenklad kinesiska. Anledningen är att det brittiska företaget kommer lägga en del av verksamhetens produktion i Kina.

Befinner ni er i en liknande situation ska ni anlita översättarbyrån Snabböversättare för er kinesiska affärskorrespondens. Våra översättares spetskompetens är precis det ni behöver.

Vi erbjuder er engelsk-kinesiska översättningar med:

  • korrekt fackterminologi för ert område
  • lokaliseringsbearbetning
  • säkerställande åtgärder (korrekturläsning av annan översättare)
  • garanterat hög kvalitet
  • en noga utvald översättare

Vi är övertygade om att vi har den expertisen ni söker för att behovstäcka er översättning från engelska till förenklad kinesiska.

Ni är varmt välkomna att ringa till oss på 08-58 09 78 77 om ni har frågor eller vill veta mer om hur allt fungerar. Vi hjälper er mer än gärna med era kinesiska översättningar.

2016-07-04T13:27:23.2098577Z

Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.