Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Tempelbyggnad.

Skicka era texter till oss så granskar vi materialet och återkommer med ett offerterbjudande för er översättning från engelska till burmesiska.

Översättningar från engelska till burmesiska

Mer än tjugo miljoner människor talar idag burmesiska. Språket kallas även myanmar. Språket talas av grupper runt om i hela världen.

Snabböversättare har tillgång till burmesiska översättare med språket som sitt modersmål.

Olika dialekter – lokalisering

Övre och Nedre Myanmar har olika burmesiska dialekter. Översättningsbyrån Snabböversättare har kompetenta översättare inom olika områden och med insikt i de dialektala skillnader som finns.

Den översättare som bearbetar er engelska text till burmesiska har också en relevant bakgrund i förhållande till det texten handlar om. På så sätt kan vi alltid garantera kvalitetssäkrade texter till rimliga priser.

Offertförfrågan

Vi anpassar översättningen utifrån era behov. Skicka det material ni vill ha översatt så återkommer vi med ett offerterbjudande som ni får ta ställning till. Vi garanterar en slutprodukt som ni kan känna er nöjda med.

Kontakta oss

Ring 08-58 09 78 77 och prata med oss så berättar vi mer om vilka tjänster vi kan erbjuda och vilken projektlösning som passar er bäst! Varmt välkomna att kontakta oss redan idag!

2016-12-21T08:34:12.6175146Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.