Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Stadsvy.

Mejla era engelska texter och begär en offert för er översättning till bosniska. Hög kvalitet till låga priser!

Översättning från engelska till bosniska

Behöver du som privatperson ett engelskt brev översatt till bosniska? Eller behöver ni som företag översätta en personalhandbok från engelska till bosniska?

Översättningsbyrån Snabböversättare har rätt översättare för era texter oavsett! Vårt globala nätverk av frilansande översättare och kostnadseffektiva rutiner garanterar kvalitetssäkrade översättningar till överkomliga priser.

Engelsk-bosniska översättningar

Låt säga att du/ni önskar något av ovanstående exempel. Våra översättare måste uppfylla vissa kriterier för att vi ska anlita dem. I en översättning från engelska till bosniska tittar vi på översättarens:

Bedömningen grundas på att översättaren ska ha rätt kompetens och specialkunskaper i förhållande till ert textinnehåll. Vi garanterar att terminologiska uttryck och språkbruk översätts på ett autentiskt sätt i relevans till källspråket.

Offert enligt era önskemål

Vi jobbar med språk för att vi tycker det är spännande och roligt. Våra medarbetare har alla ett genuint lingvistiskt intresse och någon form av utbildning inom språk. Vi tar hand om era texter på ett professionellt sätt där ni som företagskund är ständig fokus. Vi erbjuder översättning från engelska till bosniska för SEK 1,50 per ord.

Berätta om vilken typ av översättning det är ni vill ha så baserar vi offerterbjudandet på era önskemål. Ni får en offert genom att ange fylla i formuläret eller genom att mejla texterna istället.

Materialet analyseras och vi diskuterar uppdraget med den översättare vi bedömt som bäst lämpad för er översättning. Vi återkommer sedan med ett erbjudande som ni aktivt bekräftar i det fall ni vill gå vidare och göra en beställning.

Kontakta oss idag

Varmt välkomna att ringa 08-58 09 78 77 eller mejla oss om ni har några frågor. Ni kan även kontakta en projektledare direkt via visitkortet här nedanför så hjälper vi er vidare!

2016-07-04T12:06:32.6199649Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.