Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Datorskärm som svävar i luften.

Vi utför översättningar från engelska till azeriska, azeri och azerbajdzjanska.

Översättning från engelska till azeri

Vi erbjuder professionella översättningstjänster från engelska till azeri. Våra översättare har målspråket som modersmål och den språkkulturella kunskapen som är minst lika viktig i en professionell översättning.

Juridiska och medicinska översättningar

Azerbajdzjans huvudstad Baku har utvecklats till en modern stad och vi kan hjälpa er med översättningar inom olika områden som medicin och juridik.

Översättningsbyrån Snabböversättare anlitar endast översättare med relevant kunskap och erfarenhet i förhållande till det aktuella ämnesområdet.

Offertförfrågan

Vi har den kompetensen som är nödvändig för en kvalitativ översättning från engelska till azeri. Skicka in er offertförfrågan till oss genom formuläret eller via e-post så återkommer vi med ett erbjudande som få av våra konkurrenter kan matcha.

Kontakta oss idag

Har ni frågor eller vill ha mer information är ni varmt välkomna att ring oss på 08-58 09 78 77. Våra project managers hjälper er vidare. Översättningsbyrån Snabböversättare levererar kvalitetssäkrade översättningar från engelska till azeri, azerbajdzjanska och azeriska.

2016-07-04T11:58:46.8525076Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 43 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.