Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Jordglob i öken.

Vi utför översättningar från engelska till armeniska.

Översättning från engelska till armeniska

Ett språk är i ständig förändring och utvecklas hela tiden. De översättare vi anlitar översätter endast till sitt modersmål.

Och med spetskompetens inom olika ämnesområden kan vi garantera kvalitetsöversättningar av absolut högsta standard.

Armeniska översättare i olika länder

Översättningsbyrå Snabböversättare har stor kunskap om de mindre språken. Vi hanterar alla typer dokument som enklare e-post och brev till mer komplexa avtal och manualer.

Vi samarbetar med armeniska översättare i Armenien, Grekland, Kanada och många andra länder. Vi känner oss säkra på att vi kan hjälpa dig/er oavsett typ av dokument så kontakta oss idag!

Prisvärt offerterbjudande

Vi granskar era texter och återkommer med ett offerterbjudande om ni skickar det textmaterialet ni vill ha hjälp att översätta. Vi anpassar även översättningen utifrån källspråket och oberoende av engelsk språkvariant har vi kompetensen och kapaciteten att hjälpa er!

Kontakta oss

Ring gärna 08-58 09 78 77 och prata med oss om ni har några frågor eller vill diskutera kring er översättning. Vill ni hellre kontakta oss via e-post kan ni mejla direkt till en projektledare via visitkortet här nedanför. Tillsammans tar vi fram den lösning som passar er bäst.

2016-07-04T11:40:48.5546723Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 43 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.