Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Snabel-a

Vi översätter era texter från engelska till amhariska.

Översättning från engelska till amhariska

Amhariska är Etiopiens officiella språk men språket talas även i många andra delar av världen då många emigrerar från landet.

Översättningsbyrån Snabböversättare har tillgång till ett stort nätverk av frilansande översättare med olika modersmål, däribland amhariska.

Tillgång och efterfrågan

USA är ett av länderna som tagit emot många emigranter från Etiopien. Här skapas ett stort behov av översättningar mellan engelska och amhariska.

Översättningsbyrån Snabböversättare samarbetar med översättare som är specialiserade inom olika ämnesområden. Vi har kompetensen ni söker!

Hög kvalitet till låga priser

Med modern teknologi och kostnadseffektiva rutiner kan vi pressa priserna. Vi ligger prismässigt lägre än många av våra konkurrenter på marknaden. Trots det garanterar vi toppkvalitet och korta ledtider. På sidan Kontakt hittar ni samtliga kontaktuppgifter till våra kontor. Hör av er så berättar vi mer!

Offert till förmånligt pris

För att vi ska kunna räkna ut kostnaden för er översättning behöver vi se texten/texterna. Skicka textmaterialet till oss så återkommer vi med en skräddarsydd och prisvärd offert.

Personlig projektledare

Vill ni prata med någon innan ni skickar texterna, kan ni mejla direkt till en av våra projektledare via visitkortet här nedanför. Ni kan även ringa 08-58 09 78 77 så hjälper vi er vidare.

2016-07-04T11:24:31.0989365Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.