Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

En by i Tibet

Professionella översättningar från engelska till tibetanska.

Översättning från engelska till tibetanska

Med kunskap om dialektala skillnader och språkkultur kan vi erbjuda högkvalitativa översättningar från engelska till tibetanska.

Vill ni ha professionella och autentiskt översatta texter ska ni anlita Snabböversättare.

Tibetanska översättare

Dialektgrupperna är många inom det tibetanska språket och har stora skillnader sinsemellan.

Att översätta gamla skrifter till exempel kan därför vara svårt. Men vi har kompetensen. Hör av er så diskuterar vi fram den lösning som passar er översättning bäst.

Erbjudande till förmånligt pris

Textöversättningen anpassas till de önskemål ni har. För att vi ska kunna ge ett exakt pris på en offert behöver vi se ert material.

Bifoga era filer i ett e-postmeddelande så återkommer vi med ett offerterbjudande. Har ni en mindre textmängd går det även bra att använda formuläret.

Alla våra kontaktuppgifter finns på sidan Kontakt. Ring och prata med våra projektledare om ni har funderingar kring er översättning.

2016-06-16T12:57:50.3350057Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.