Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Svenska flaggan vajande på flaggstång.

Är ni i behov av en översättning från engelska till svenska? Skicka det material ni vill ha översatt via e-post så återkommer vi med ett offerterbjudande så fort vi kan!

Översättning från engelska till svenska

För information om auktoriserad översättning: Läs här

För information om översättning från svenska till engelska: Läs här

Även om vi svenskar har goda kunskaper i engelska, finns fortfarande ett stort behov av kvalificerad översättning. Vi på Snabböversättare har kompetensen ni söker.

Från våra kontor leder vi ett omfattande nätverk av högskoleutbildade översättare. Våra svenska översättare är bosatta i Sverige med svenska som modersmål.

Vi har ett gott rykte på den internationella marknaden och är kända för hög kvalitet, snabba leveranser och konkurrenskraftiga priser. Kontakta oss så berättar vi mer!

Svenska som modersmål garanterar ett modernt språkbruk

Eftersom våra översättare är bosatta i Sverige är de väl insatta i svensk kultur och vad som händer i landet. Er översättning får ett modernt språkbruk. Titta gärna på vår referenssida för information om några företag som anlitar oss för återkommande uppdrag.

Pris för översättning

För översättning från engelska till svenska är vårt ordinarie ordpris SEK 1,69 per ord. Många gånger kan vi även lämna rabatt så för ett säkert prisbesked ber vi er skicka in dokumentet till oss för analys.

Oavsett om det är amerikansk, brittisk eller kanadensisk engelska texten ska översättas till kan vi hjälpa er. Privatperson eller företag, lite eller mycket text är oväsentligt – vi översätter alla typer av dokument åt dig som enskild person eller er som företag, organisation eller myndighet.

Naturligtvis kan vi även utföra översättningar från svenska till engelska. När målspråket då är engelska har givetvis översättaren det som modersmål.

Expertis inom ett stort antal ämnesområden

Översättarna i den här språkkombinationen har inte bara svenska som modersmål, utan är även specialiserade på särskilda fackområden. Detta garanterar en hög kvalitet av era engelsk-svenska översättningar.

Genom vårt massiva nätverk av frilansande modersmålsöversättare, en effektiv organisation och ett modernt system kan vi hålla vår starka position på den globala marknaden idag.

Några exempel på ämnesområden är:


Kontakta oss för en offert

Begär en offert genom att antingen maila eller fylla i formuläret. Vi granskar textdokumenten och återkommer så fort vi kan med en offert, skräddarsydd efter era önskemål.

Har ni några frågor eller funderingar? Hör av er så hjälper våra projektledare er vidare! Telefonnummer hittar ni på sidan Kontakt.

2016-09-12T07:50:15.6542834Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per telefon och e-post.
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 45 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.