Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Översättningar från engelska till peruansk spanska

Correo Central, Lima.

Vi översätter era engelska texter till peruansk spanska!

Peru är ett land med en flera exportområden. De främsta är motorfordon, maskiner för gruvbrytning och produkter inom telekommunikation.

Lokalisering Peru

Våra översättare har inte bara kunskap inom de olika exportområdena. Lokalisering är en annan unik egenskap för oss som översättningsbyrå.

Med lokalisering menas att översättningen anpassas till lokala förhållanden och andra faktorer som har inverkan på er översättning.

Translatorerna är bosatta i Peru och har den peruanska spanskan som modersmål. Detta medför en insikt i språkkulturella differenser. Översättningar med skiftande terminologi för olika fackområden som juridik och industri hanteras av specialiserade översättare.

Konkurrenskraftiga priser

Snabböversättare har ett starkt och hållbart koncept. Anledningen till att vår översättningsbyrå har lyckats så bra beror delvis på:

Vi har rätt peruanska översättare för era engelska texter. Vi översätter från enklare brev till mer komplicerade tekniska manualer. Hög kvalitet till lågt pris och med snabb leverans.

Vad kostar en översättning?

Om ni har många sidor som ska översättas, skannar ni in materialet och bifogar sedan textfilerna i ett e-postmeddelande och skickar till oss. Någon av våra projektledare går igenom underlaget och återkopplar snarast möjligt med en specificerad offert.

Vi lovar rimliga priser, korta leveranstider och bästa kvalitet. Få andra i branschen kan erbjuda de priserna vi kan i förhållande till kvalitet och leveranstid. Anlita oss om ni vill ha de bästa översättningarna till de lägsta kostnaderna.

Kontakta oss

Undrar ni över någonting eller vill prata med någon av projektledarna innan ni skickar ert material? Välkomna att höra av er på: 08-58 09 78 77 så svarar vi på de frågor ni har.

2016-07-13T12:21:15.5741273Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.