Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Futuristiskt mötesrum

Snabböversättare utför översättningar från engelska till lettiska. Välkomna med er offertförfrågan.

Översättning från engelska till lettiska

Lettland, ett land med stora skogar och orörd natur. Rik arkitektur och en växande turism.

Med vacker landsbygd och moderna städer finns många affärsmöjligheter att göra i Lettland.

Transport och kommunikation

Landet har en modern infrastruktur med ett väl utbyggt transportnätverk och bra kommunikationer. Internetanslutningen är bland världens snabbaste.

Lettland utmärker sig också med hög europeisk standard på olika tjänster men med mycket lägre priser jämfört med övriga länder.

Snabböversättare erbjuder affärsöversättningar från engelska till lettiska. Vi hjälper er gärna!

Lokaliserade lettiska översättare

Snabböversättare har modersmålsöversättare lokaliserade i olika delar av Lettland. Översättare med gedigen utbildning och bakgrund inom olika ämnesområden kan vi täcka den växande efterfrågan som finns på affärsmarknaden idag.

Men vi utför inte enbart översättningar till företag, myndigheter och organisationer. Vi hjälper även privatpersoner med meritförteckningar och personliga brev för att nämna några exempel.

Offerterbjudande

För att vi ska kunna tala om vad just er översättning kostar behöver vi analysera textmaterialet. Maila underlaget så återkommer vi med ett offerterbjudande som få av våra konkurrenter kan matcha.

Har ni en mindre text som ni vill att vi ska översätta går det även bra att använda formuläret. Den projektledare som ni har en första kontakt med blir er kontaktperson under hela projektet.

Men vi arbetar i ett team så det finns alltid någon som kan svara på era frågor om det dyker upp några. Ring oss på 08-58 09 78 77 så berättar vi mer om vilka översättningstjänster vi kan erbjuda er.

2016-07-08T13:16:59.2771312Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.