Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Kinesisk teater.

Vi erbjuder översättningar från engelska till kinesiska. Maila era textfiler till oss och få ett förmånligt offerterbjudande.

Vi översätter från engelska till kinesiska

Vi utför kvalificerade översättningar mellan engelska och kinesiska. Våra översättare finns inom alla affärsområden på den kinesiska marknaden.

Naturligtvis kan vi hjälpa till med andra språkkombinationer. Hör av er så diskuterar vi vilka möjligheter som finns.

Vi översätter era:

Lokalisering

Förfrågningar på översättningar mellan engelska och kinesiska ökar stadigt. Anledningen är framför allt den ständigt ökande ekonomiska tillväxten på den asiatiska marknaden. Vi kan översätta era engelska texter till såväl förenklad som traditionell kinesiska.

Översättarna är bosatta i olika regionerna där kinesiska talas. Det garanterar er grammatiskt korrekta texter. Hänsyn tas till olika påverkande faktorer som kan ha inverkan på översättningen. Detta kallas lokalisering. Tack vare att vi kan effektivisera processen får ni en slutprodukt av toppkvalitet och till ett förmånligt pris.

Utvalda translatorer

Är ert behov en översättning av en folder, ett pressmeddelande eller en webbplats? Vi väljer ut den translator vi anser passa projektet bäst. Vi tittar på erfarenhet, tidigare utförda översättningar, spetskompetens och mycket annat innan vi avgör vem som får uppdraget.

I de fall det till exempel krävs medicinsk kompetens anlitas en översättare som är van att hantera medicinska texter.

Offerterbjudande

Vi kan ge er ett förmånligt offerterbjudande för översättningar mellan engelska och kinesiska. Om det är många sidor text som ni vill ha en offert på skickar ni de bifogade i ett mail. För översättning från engelska till kinesiska debiterar vi normalt SEK 1,88 per ord, och från kinesiska till engelska SEK 1,88.

Projektledarteamet tittar igenom underlaget och analyserar texten och efter att kontrollen är klar återkopplar vi med ett erbjudande som få av våra konkurrenter kan överträffa.

Välkomna att ringa oss på telefonnummer 08-58 09 78 77 om ni vill ha mer information.

2016-07-04T13:07:14.9850473Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.