Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Översättningar från engelska till danska

Projektledare vid dator.

Vi utför professionella översättningar från engelska till danska. Mejla era texter och få en prisvärd offert för er översättning redan idag!

Översättningsbyrån Snabböversättare bearbetar era texter från engelska till danska. Vi översätter alla typer av dokument åt privatpersoner, företag och myndigheter.

Vi utför uppdrag inom alla affärsområden och våra översättare hanterar mer än 274 000 ord per dag.

Genom kvalificerade danska översättare, ett unikt programsystem och med en effektiv organisation garanteras ni som kund en översättning av absolut högsta standard.

Från norr till söder – öst till väst

Riksdanska är det officiellt erkända danska riksspråket. Det används i officiella sammanhang såsom TV, radio och undervisning. Men danskan har många dialekter.

På Färöarna talades tidigare Gøtudansk, en variant av danska med färöiskt uttal. Skriven danska är lätt att förstå av såväl svenskar som norrmän. Talspråket danska är dock ofta svårare att förstå för både svenskar och norrmän.

Lokaliseringsexpertis i Danmark

Översättningsbyrån Snabböversättare väljer noga översättare utifrån översättningens karaktär. Vi har kunskapen om de dialektala differenser som förekommer.

Att anpassa en översättning utifrån geografiskt område och andra omständigheter kallas lokalisering. Lokalisering är en naturlig del i vårt sätt att arbeta och vi skräddarsyr er engelsk-danska översättning helt utifrån era behov och önskemål. Ni kan känna er trygga i att ni får en kvalitetsprodukt.

Erbjudande

Fyll i formuläret och begär en offert för er översättning. Vill ni ha en offert för flera sidor text mejlar ni dessa istället. Vi återkommer med ett offerterbjudande snarast möjligt. Att översätta från svenska till danska kostar hos oss bara SEK 1,69 per ord.

Vi garanterar ett erbjudande som få andra översättningsbyråer kan matcha eller överträffa. Vi har spetskompetensen ni söker och kan snabbt hitta rätt översättare för just era behov.

Kontakt

Vill ni veta mer? Ring 08-58 09 78 77 så svarar vi på era frågor och hjälper er vidare i processen. Alla våra uppgifter hittar ni under kontaktfliken. Ni har inget att förlora på att kontakta oss så hör av er redan idag för en snabb offert!

2016-10-31T15:33:19.8586793Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.