Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Översättningar av bruksanvisningar, manualer och arbetshandledningar

Översättningar av bruksanvisningar, handböcker och arbetshandledningar

Vi utför översättningar av bruksanvisningar och handböcker.

Översättningsbyrån Snabböversättare hanterar och bearbetar bruksanvisningar, handböcker och driftsanvisningar till och från olika språk.

Vi samarbetar med översättare som har spetskompetens inom det för översättningen aktuella ämnesområdet. På så sätt kan ni vara säkra på att era texter översätts professionellt och med hög kvalitet. Känner ni er osäkra på om vi har vad som krävs för ett bra resultat inom just ert område så kontakta oss gärna för att få svar på alla era funderingar innan ni skickar in materialet för att få en offert.

Autentiska översättningar

Det är viktigt för oss att era bruksanvisningar är lätta att förstå i det land där de ska användas, och att de även kan användas praktiskt utan några problem.

Vi översätter handböcker och driftsanvisningar inom flyg- och rymdteknik, mekanisering/automatisering, fordonsindustrin, materialvetenskap, kemi och tryckteknik för att nämna några områden.

Hur begär jag en offert för översättning av en bruksanvisning?

När det gäller ensidiga och kortare texter kan ni använda er av formuläret men är det flera sidor som ska hanteras ber vi er skicka in dessa via e-post istället.

Kontakt

Vill ni prata med någon innan ni begär en offert så ringer ni 08-58 09 78 77 eller mejla direkt till en av våra projektledare via visitkortet här nedanför.

2016-08-30T07:57:06.0756298Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.