Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Tryckning av turistbroschyrer

Vi utför översättningar av turistbroschyrer och turistinformation till och från olika språk.

Översättningar av turistbroschyrer

En turistbroschyr ska locka läsaren att resa till ett speciellt land eller besöka ett visst resmål.

I en broschyr är det viktigt att språket är lika effektfullt som bilderna är visuellt lockande för den som läser.

Lokalisering – inte bara text

Översättningsbyrån Snabböversättare har inte bara den grammatiska kunskapen i olika språk utan översätter med lokalisering.

Lokalisering innebär en geografiskt anpassad översättning där man tar hänsyn till olika språkvarianter, layout, terminologiska uttryck.

Vi hjälper er till en framgångsrik marknadsföring

Att exempelvis översätta turistinformation till brittisk, amerikansk eller australiensisk engelska kräver exempelvis en insikt i att det inte bara är engelska man översätter till. Språken skiljer sig stort i vissa avseenden när det gäller uttryck och vokabulär.

Översättningsbyrån Snabböversättare samarbetar med modersmålsöversättare i de olika länderna och därför kan vi också garantera korrekt språkbruk, terminologi och högsta tänkbara kvalitet.

Vi hjälper er till en lyckad marknadsföring genom anpassade översättningar. Hos oss får ni en kvalitetsprodukt framtagen av specialiserade översättare inom området turism.

Offerterbjudande

Ta reda på kostnaden för er översättning genom att mejla era texter så analyserar vi materialet och återkommer sedan med ett konkurrenskraftigt erbjudande som ni får ta ställning till.

Kontakta oss

Ring gärna 08-58 09 78 77 om ni har några frågor så hjälper vi er vidare. Ni kan även kontakta en projektledare direkt via visitkortet här nedanför.

2016-08-31T13:37:46.8182164Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.