Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Tangentbord och datorskärm.

Vi utför översättningar av digitala och analoga texter inom området mjukvara och IT.

Översättningar – mjukvara och IT

Översättningsbyrån Snabböversättare har lång erfarenhet av att översätta program- och mjukvara inom IT-området. Vi hanterar olika typer av dokumentation och hjälptexter.

Vi samarbetar med frilansande översättare världen över i alla tidzoner, vilket gör att vi kan leverera snabbt men ändå bibehålla den höga kvaliteten.

Projektledning

Som kund hos översättningsbyrån Snabböversättare sparar ni både tid och pengar genom effektiviserad projektledning.

Med stor kunskap i kommunikation, formatering och bearbetning av alla dokumenttyper kan er personlige projektledare samordna er översättning på ett tryggt och mycket effektivt sätt.

Sakkunniga och kompetenta översättare

Våra projektledare väljer noga den översättare som ska hantera era texter. Översättarens bakgrund och utbildning samt modersmål är avgörande ska alltid vara i relevans till det aktuella ämnesområdet.

Med tillgång till ett globalt nätverk av frilansande översättare kan vi garantera kompetens inom alla informationstekniska områden.

Översättningar av digital och analog information

Exempel på digital dokumentation som vi ofta översätter är olika användargränssnitt: menyer, kommandon, alternativ, dialogrutor och mycket mer. Hjälpfiler, README-filer, övningsexempel (tutorials), installationsfiler, licenser är några andra exempel.

Analogt textmaterial som: användarhandböcker, manualer, böcker, tidningsartiklar och brev är dokument vi översätter dagligen till och från olika käll- och målspråk.

Vad kostar det?

Ta reda på vad er text kostar att översätta genom att mejla era texter till oss så återkommer vi med ett förmånligt erbjudande snarast möjligt som ni får ta ställning till.

Har ni en mindre text (mindre än ett A4) kan ni även använda er av offertformuläret här och följa instruktionerna där. Ange också eventuella önskemål oavsett vilket alternativ ni än väljer.

Kontakta oss

Hör av er om ni vill fråga om något. Ring 08-58 09 78 77 eller kontakta en projektledare direkt via visitkortet här nedanför så hjälper vi er vidare!

2018-10-16T09:30:15.9189100Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.