Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Översättning av filformatet CSV

Knappar på tangentbord.

Behöver ni översätta era CSV-filer till ett eller flera språk?

CSV står för Comma Separated Values, Character Separated Values eller Colon Separated Values.

På den här sidan berättar vi kortfattat om vad CSV är och hur vi kan översätta era data till och från olika språk.

Databaser och bokföringsprogram

En CSV-fil används ofta vid utbyte av data mellan olika program som har olika filformatsstandarder.

Databaser, bokföringsprogram och olika typer av artikelregister är bara några exempel på program där filformatet ofta används.

Program

I programmet Microsoft Excel exempelvis kan CSV-filerna läsas in och delas upp så att data infogas med korrekt formatering direkt. Detta är ett bra sätt att sortera ut data som behöver ändras.

En förutsättning för att import och export mellan olika program ska fungera felfritt, är att alla data har ett teckenseparerat format (en avgränsare).

Avgränsaren kan vara komma, semikolon eller andra tecken som markerar en separation (separationen är ofta en kolumn rent visuellt).

Att översätta en CSV-fil

Översättningsbyrån Snabböversättare utför återkommande uppdrag åt företag, privatpersoner och myndigheter där behovet är översättningar av CSV-filer till och från olika språk.

Våra frilansande översättare har kompetensen ni söker för en korrekt översättning av filformatet CSV. Hos oss får ni behovsanpassade och kvalitetssäkrade översättningar till rimliga priser.

Kontakta oss

Vill ni veta mer om vilka filformat vi kan hantera och bearbeta till olika målspråk och hur vi kan hjälpa er på bästa sätt?

Välkomna att ringa 08-58 09 78 77 eller mejla oss så hjälper vi er vidare! Vi skräddarsyr och anpassar projektet utifrån de behov och önskemål ni har.

2016-06-17T14:00:26.4527242Z
Jens Malmgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Jens via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.