Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Schweiz flagga.

Begär en offert för er översättning till eller från schweizisk tyska. Fyll i formuläret eller skicka era textfiler via e-post så återkommer vi med ett offerterbjudande.

Översättningsbyrå i Schweiz

Det officiella språket i Schweiz är tyska. Skriftlig affärskommunikation, undervisning, dagstidningar och media sker på tyska.

De flesta behärskar tyska i Schweiz, men alla vill inte prata språket.

Schweizertyska

Schweizertyska (Schwiizertüütsch) är en sammanfattad benämning på en dialektvariant av det alemanniska språket som talas i Schweiz.

Schweizertyskan används i kultursammanhang och i sms. Viktigt att komma ihåg är att dialekten inte har någon officiell status.

Områden där dialekten används är: Zürich, Baden-Württemberg, västra Bayern i Tyskland, Alsace i Frankrike, Vorarlberg i Österrike, Liechtenstein och i Walsersamhället i Italien.

Översättning till och från schweizisk tyska

Översättningsbyrån Snabböversättare är medveten om de dialektala varianterna mellan tyska och schweizisk tyska. De schweiziska modersmålsöversättare vi samarbetar med är bosatta i landet.

Översättarna är därmed väl insatta i det moderna språkbruket. De har också specialistkunskaper inom olika branschinriktningar. Hos oss får ni en kvalitetsöversättning till ett förmånligt pris.

Offertbegäran

Genom formuläret kan ni begära en offert. Är det flera textfiler som ska översättas mailar ni dessa till oss.

Vi analyserar materialet, diskuterar med översättaren och återkommer med ett förmånligt erbjudande så fort som möjligt, oftast samma dag.

Kontakt

Kontakta oss så svarar vi på era frågor och hjälper er vidare. Vi behovsanpassar er översättning efter era önskemål och krav.

Tveka inte! Hör av er idag så berättar vi mer om vad vi har att erbjuda.

2016-06-17T13:55:47.5658383Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.