Karta över Frankrike och Spanien.

Vi erbjuder översättningar från svenska till baskiska av hög kvalitet och med snabba leveranser. Ring 08-58 09 78 77 så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just er!

Översättning från svenska till baskiska

Baskiskan är ett språk som inte har en övergripande språkfamilj. Det är ett unikt isolatspråk och få översättningsbyråer kan erbjuda översättningstjänster till och från baskiska.

Men Snabböversättare samarbetar med kompetenta översättare med baskiska som modersmål. Vi kan översätta era texter mellan svenska och baskiska.

Ett grammatiskt unikt språk

Grammatiskt sett är baskiskan unik på flera sätt, åtminstone för Europa. Hjälpverb anpassar sig inte bara till subjektet i meningen, som i svenska, utan till alla objekt som direkt eller indirekt knyts till det.

I Europa böjer man bara verb på detta sätt i baskiskan, ungerskan och några få språk kring Kaukasus. Mycket har förändrats under tidens gång och idag är det standard att lära sig alla skolämnen på baskiska. Detta har stabiliserat språket som inte längre är utrotningshotat.

Offert för en svensk-baskisk översättning

Snabböversättare översätter era svenska texter till baskiska. Maila era filer så beräknar vi kostnaden för er textöversättning och återkommer med ett offerterbjudande så fort som möjligt.

Vill ni ha en kvalitetsäkrad översättning som kan levereras snabbt och dessutom till ett rimligt pris ska ni anlita oss! Vi pressar priserna utan att tumma på den höga kvaliteten.

Mer information

Kontakta oss om ni vill veta mer om vilka tjänster vi kan erbjuda. Tillsammans med er skräddarsyr vi översättningen efter era önskemål.

2016-07-13T12:14:24.6140354Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.