Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Jeju island i Korea.

Koreanska kusten. Hos oss får ni kvalitetsöversättningar från svenska till koreanska.

Kvalitetsöversättningar från svenska till koreanska

Vår översättningsbyrå hanterar era svenska texter till koreanska. Vi har expertisen och kompetensen inom de flesta ämnesområden på affärsmarknaden idag.

Svensk-koreanska översättare

I de olika delarna av Korea finns också språkvarianter. Våra översättare är bosatta i både Syd- och Nordkorea vilket ger er språklig trygghet.

Med stationerade translatorer över hela Korea kan vi kalla oss lokaliseringsexperter. Med lokalisering avses kort uttryckt en lokalanpassad översättning.

Språkkultur och varierande terminologi kan vara regionala påverkande faktorer som översättaren då tar hänsyn till.

Andra påverkande faktorer skulle kunna vara:

Snabböversättare har återkommande kunder från såväl privatpersoner som större börsnoterade företag. Vi hjälper alla! Vi hjälper er!

Kvalitet och kompetens

Vi ger er en översättning av högsta tänkbara kvalitet till marknadslåga priser. Vi kan hålla den höga standarden och de låga priserna tack vare de kvalificerade svensk-koreanska översättare och en effektiv organisation.

Med ett gott rykte på marknaden och i branschen är Snabböversättare en av de mest framgångsrika översättarbyråerna idag.

Kontakta oss

Skanna in och skicka era svenska texter till oss. Vi analyserar ert material och återkommer med en offert.

Om ni har en textfil kan ni skicka den via formuläret som ett bifogat dokument. Är det flera filer, bifogar ni dessa i ett e-mail.

Vi återkommer med ett förmånligt erbjudande som ni kan ta ställning till. Vill ni fråga någonting eller ha mer information? Hör av er på e-mail eller telefon så svarar vi på alla era frågor.

Varmt välkomna att ringa redan idag!

2016-07-08T08:31:14.8910347Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 44 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.