Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Översättningar från svenska till australiensisk engelska

Australiens flagga

Vi utför översättningar från svenska till australiensisk engelska. Skicka texterna ni vill ha översatta så återkommer vi med ett prisvärt erbjudande så fort som möjligt.

Översättningsbyrån Snabböversättares styrka är vår kunskap om de skillnader som förekommer mellan de olika engelska språkvarianterna.

Översättningsbyrå i Australien

Vi kvalitetssäkrar era texter genom att, i den här språkkombinationen, anlita australiensiska översättare med målspråket som modersmål.

De är väl insatta i det moderna språk som är aktuellt för den engelska som talas i Australien idag. Med bred kompetens inom olika områden kan vi säkerställa en hög kvalitet av er slutprodukt.

Australiensisk stavning

Australisk eller australiensisk stavning är generellt lik brittisk men skiljer sig i till viss del. Ett bra exempel är att både –ise och –ize accepteras precis som i brittisk engelska, fast -ise är det vanligare av dessa två i Australien.

Lokalisering

Lokalisering i översättningssammanhang handlar om att anpassa texten/texterna i förhållande till landets språk, kulturella inflytande och dialektala skillnader och måttenheter. Vi har den expertisen!

2016-05-19T11:13:56.0130054Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.