Översättning mellan svenska och ryska

Ryska är ett språk med fler än 150 miljoner talare och det ekonomiska utbytet mellan Sverige och Ryssland ökar stadigt. Vi får fler och fler uppdrag gällande översättning från svenska till ryska.

Stort nätverk av ryska översättare

Projektledare.

Vi erbjuder översättningstjänster till och från ryska. Ring 08-58 09 78 77 så berättar vi mer.

Tack vare ett välutvecklat nätverk av översättare har vi erbjudit våra tjänster inom områden såsom teknik, ekonomi, juridik och medicin i över tio års tid. Hos oss får ni hjälp att översätta alla typer av dokument mellan svenska och ryska. Ni skickar in era dokument per e-post och erhåller därefter en offert. Vi utlovar snabba leveranser till konkurrenskraftiga priser.

Specialisering inom många områden

För att kunna leverera bästa resultat har alla våra översättare målspråket som modersmål. Detta är ett sätt att försäkra både oss och er om att översättaren verkligen är införstådd med de små variationer som gör en översättning perfekt.

Översättning är ett hantverk som kräver goda kunskaper inom både språk och kultur. Vi är alltid noga med att den översättare som utför ert uppdrag har tidigare erfarenhet av det område texten behandlar och vet hur sådan kommunikation bör se ut.

Behöver ni exempelvis översätta ett kontrakt från svenska till ryska eller en patientjournal från ryska till svenska har Snabböversättare det som krävs. Vi hanterar alla typer av filformat och behöver ni skicka stora filer kan dessa enkelt laddas upp på vår FTP-server.

Effektiv organisering

Tack vare effektiv organisering kan vi erbjuda låga priser och leverera professionella översättningar med kort varsel. För översättning från svenska till ryska debiterar vi normalt SEK 1,69 per ord. Beroende på bland annat format, omfång, textens innehåll och repetitioner kan vi ibland lämna rabatt så för säkert besked ber vi er skicka in er text för analys. Vårt standardpris för översättning från ryska till svenska är SEK 2,25.

Vill ni diskutera något innan ni begär er offert når ni oss på 08-58 09 78 77 vardagar mellan 08:00 och 18:00.

2018-04-19T07:47:39.2231413Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.