Estlands flagga.

Vi erbjuder professionella översättningar från svenska till estniska.

Översättning från svenska till estniska

Estland är ett av Sveriges grannländer och kontakterna mellan länderna är många. Både företag och privatpersoner anlitar oss för översättningar till estniska.

Skicka era inskannade texter till oss så återkommer vi med ett prisvärt offerterbjudande!

Trygghet och expertis

Översättningsbyrån Snabböversättare garanterar en översättning av högsta kvalitet. Översättaren som bearbetar era texter, väljs noga ut av våra projektledare i förhållande till uppdragets karaktär.

Vi anlitar enbart översättare med målspråket som modersmål och tidigare erfarenhet inom det, för översättningen, aktuella ämnesområdet.

Teknisk manual eller årsredovisning från svenska till estniska

Behöver ni översätta en teknisk manual från svenska till estniska kan ni vara säkra på att översättaren som bearbetar texterna är sakkunnig inom det aktuella tekniska området.

Eller behöver ni översätta en årsredovisning från svenska till estniska? Då garanterar vi att översättaren har rätt ekonomisk kompetens.

Översättningsbyrån Snabböversättare har kompetensen och kapaciteten att hantera alla typer av filformat och för mycket stora filer har vi tillgång till en FTP-server där ni enkelt kan ladda upp era dokument.

För översättning från svenska till estniska debiterar vi SEK 1,88 per ord. Vårt standardpris för översättning från estniska till svenska är SEK 2,25.

Offert inom 24 timmar

Skicka in de texter ni vill ha översatta via e-post eller formuläret så återkommer vi med ett prisvärt erbjudande inom ett dygn. Översättningsbyrån Snabböversättare erbjuder kvalitetssäkrade översättningar till rimliga priser och ledtider.

Kontakt

Ring gärna 08-44 68 58 87 så svarar vi på era frågor och skräddarsyr er översättning utifrån era behov, önskemål och förutsättningar. Så många nöjda kunder kan inte ha fel! Varmt välkomna att kontakta oss redan idag för en prisvärd översättning av era texter.

2016-07-06T09:07:23.9096810Z

Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 53 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.