Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Korsning av svensk och engelsk flagga

Vi utför prisvärda översättningar mellan svenska och brittisk engelska. Begär en offert genom att mejla era texter till oss så hjälper vi er vidare.

Översättning från svenska till brittisk engelska

Översättningsbyrån Snabböversättare utför dagligen översättningar mellan svenska och brittisk engelska.

Vi erbjuder professionella översättningar anpassade till det moderna språkbruk och den grammatik som präglar brittisk engelska och skiljer den från andra internationella och nationella varianter.

Brittisk engelska – ett globalt affärsspråk

Brittisk engelska är normalt den språkvariant som används vid engelsk affärskommunikation utanför USA. En ökad efterfrågan på översättningar från svenska till brittisk engelska märks tydligt i vårt vardagliga arbete.

Översättningsbyrån Snabböversättare anlitar enbart översättare med brittisk engelska som modersmål om målspråket är brittisk engelska. Samtliga översättare är dessutom specialiserade inom olika ämnesområden; allt från juridik till teknik.

Behöver ni en översätta en svensk text inom medicin till brittisk engelska garanterar vi att uppdraget utförs av en brittisk översättare som inriktat sig på detta område. Detsamma gäller självklart även för alla övriga fackområden såsom: affärskommunikation, teknik, juridik och ekonomi för att nämna några.

Professionell svensk-brittisk översättning

Vi arbetar utifrån ett globalt nätverk av frilansande översättare varav några är brittiska. Översättningar mellan svenska och brittisk engelska är den språkkombination som efterfrågas mest och vi har kompetensen och kapaciteten att täcka det översättningsbehov som finns på marknaden idag.

Förmånligt erbjudande

Vill ni veta vad det kostar att översätta era dokument? Fyll i formuläret eller mejla era texter till oss. Ange gärna eventuella önskemål och övrig information som kan vara viktig.

Vi analyserar materialet och återkommer så snart som möjligt med ett förmånligt offerterbjudande som ni får ta ställning till. Ni betalar ingenting förrän ni aktivt tackat ja till det erbjudande ni fått.

Kontakta oss

Vill ni veta mer? Varmt välkomna att ringa 08-58 09 78 77 eller mejla till oss så svarar vi på era frågor. Våra projektledare skräddarsyr er översättning helt utifrån era behov och önskemål.

2016-05-19T11:25:26.5060478Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.