Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Översättning från svenska till amerikansk engelska

Händer med skylt

Vi erbjuder kvalitetssäkrade översättningar från svenska till amerikansk engelska. Skicka era texter så återkommer vi med en prisvärd offert så fort som möjligt.

Sverige är ett land med starka band till USA. I mer än hundra år har våra länder haft ett kulturellt och ekonomiskt utbyte.

Många svenska företag anlitar översättningsbyrån Snabböversättare för anpassade översättningar av affärsavtal och andra dokument till amerikansk engelska.

Svensk-amerikanska översättningar – skillnader i engelska

Amerikansk engelska skiljer sig från den brittiska i stavning och vokabulär. Ett språk formas av de människor som använder det och med tiden har flera viktiga distinktioner växt fram som utmärker den amerikanska engelskan.

Översättningsbyrå Snabböversättare anlitar enbart amerikanska översättare med amerikansk engelska som modersmål i de fall målspråket är just det. Tack vare detta kan vi garantera kvalitetsöversättningar utöver det vanligt.

Lokalisering

Lokalisering handlar om att översätta en text och anpassa den för användning i ett annat land. Det kan exempelvis vara omvandling av storlek och vikt från fot och tum till centimeter och meter. I detta fallet gäller lokaliseringen USA.

Offert för översättning till amerikansk engelska

Begär en offert genom att fylla i formuläret eller skicka in era textfiler via e-post. Någon av våra projektledare tar hand om er offertbegäran, diskuterar uppdraget med en amerikansk översättare som har expertis inom ert fackområde och återkommer sedan med ett prisvärt erbjudande.

Kontakta oss

Vi har kompetenta översättare med erfarenhet inom juridik, medicin, ekonomi och teknik för att nämna några områden. Ring 08-58 09 78 77 så skräddarsyr vi er översättning utifrån era behov och förutsättningar.

2016-05-23T07:22:38.3169115Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.