Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Statistik på papper.

Vi erbjuder professionella översättningar mellan engelska och norska.

Översättning från engelska till norska

I Norge kan de flesta människor både tala och skriva på engelska, vilket gjort att det blivit vanligt att kommunicera på engelska vid kontakter med andra länder.

Den norska staten jobbar dock aktivt för att bevara det norska språket och kräver ofta att all formell kommunikation sköts på norska.

Hos oss på Snabböversättare får ni professionell hjälp med att översätta era engelska dokument till norska. Våra översättare har adekvat utbildning och arbetar enbart inom de fält de specialiserat sig på.

Behöver ni översättning från engelska till norska inom teknik, medicin, ekonomi eller juridik har vi vad som krävs.

Både brittisk och amerikansk engelska

Många företag har medarbetare från flera olika länder vilket gör att kommunikation på engelska är att föredra. Självklart kan vi även översätta från norska till engelska. Vi har ett brett utbud av översättare till både brittisk och amerikansk engelska som är vana att jobba med norska texter med kort varsel.

Har ni några särskilda önskemål gällande facktermer eller språklig nivå är vi alltid öppna för att diskutera olika alternativ för att ni ska bli nöjda med resultatet. För översättning från engelska till norska är vårt nuvarande ordpris SEK 1,97 per ord, och från norska till engelska SEK 1,78.

Offert och kontaktuppgifter

För att få en offert skickar ni in era dokument via formuläret här eller via e-post. Vi återkommer med en specifikation så snart vi analyserat underlaget.

Ring oss på 08-58 09 78 77 och prata med någon av våra projektledare om ni önskar diskutera någonting närmare innan ni skickar in filerna.

Varmt välkomna med era frågor eller offertförfrågan.

2016-07-08T13:40:18.0533833Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per telefon och e-post.
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 45 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.