Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Penna och papper.

Vi hjälper företag med professionella översättningar från svenska till isländska.

Översättningar från svenska till isländska

Översättningsbyrån Snabböversättare har mångårig erfarenhet av översättningar från svenska till isländska.

Våra serviceinriktade projektledare hjälper er att komma igång. Vi anlitar professionella översättare med isländska som modersmål.

Vi ser språk som ett kulturellt hantverk

Översättning är ett hantverk som kräver grundliga kunskaper i hur språk och kommunikation fungerar. En bra översättning är något mer än en ordagrann omtolkning till det nya språket.

Texten måste vara anpassad till de kulturella skillnader som kan finnas hos de nya läsarna. Svenskan och isländskan härstammar från samma urspråk men med tiden har det växt fram skillnader.

Anpassade isländska översättningar

Här på översättningsbyrån Snabböversättare är vi alltid noga med att se till att texten fungerar även i sitt nya sammanhang. Självklart gör vi denna anpassning i dialog med er som kund för att säkerställa att resultatet blir så bra som möjligt.

Skicka era texter så återkommer vi med ett konkurrenskraftigt erbjudande.

Kontakta oss

Tack vare en smidig organisation kan vi hålla marknadens kortaste leveranstider och mycket konkurrenskraftiga priser. Varmt välkomna att ringa 08-58 09 78 77 om ni har några frågor.

Vi hjälper er vidare och tillsammans tar vi fram skräddarsydd och behovsanpassad lösning för det material ni vill ha översatt.

2016-07-07T13:53:20.0958062Z
Frederique Blom
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Frederique via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.