Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Kloster i Tyniec.

Kloster i Tyniec. Vi erbjuder professionella översättningar från engelska till polska. Behöver ni hjälp med att översätta turistinformation till eller från polska? Då är vi rätt översättningsbyrå för er!

Översättningar från engelska till polska

Översättningsbyrån Snabböversättare erbjuder såväl enkla som mer avancerade översättningar från engelska till polska.

Vi har spetskompetens inom många fackområden. Några är: medicin, telekom, livsmedelsindustri och marknadsföring.

Engelsk-polska översättningar

Era engelska texter översätts till polska. Men inte bara det. Polskan har många olika dialekter och språkvarianter. Vi har expertis även här med lokaliserade polska översättare.

Dialekterna skiljer sig ofta mycket åt och det är viktigt att er målgrupp för översättningen förstår vad ert budskap är.

Översättningsbyrån Snabböversättare tar hänsyn till de olika regionala differenser som finns. Det kallas lokalisering och vi har kunskapen!

Sekretess

Konfidentialitet är viktigt i vår kundrelation. Alla uppdrag behandlas med sekretess. Är ni nyfikna på hur vi arbetar och hur ett samarbete skulle se ut?

Varmt välkomna att ringa till oss på telefon 08-58 09 78 77 så förklarar vi närmare. Vi tillgodoser de behov och önskemål ni har och skräddarsyr hela förloppet utifrån dessa.

Prisvärd offert – snabbt och smidigt

Det är enkelt att begära en offert! Använd formuläret eller om det är flera dokument, skanna in och bifoga dokumenten i ett mail. Vi tittar på materialet och återkommer med en skräddarsydd specifikation efter era behov och önskemål.

2016-07-11T08:09:27.0294109Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.