Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Koreanskt tempel.

Vi erbjuder kvalificerade översättningar mellan engelska och koreanska.

Översättning från engelska till koreanska

Under de senaste tjugo åren har Korea utvecklats till ett av de marknadsledande industriländerna i Östasien. Det är dock inte bara ekonomiskt som Korea är av intresse.

Korea har en gammal historia och ett lingvistiskt intressant språk. Våra koreanska översättare har kunskapen om det moderna språket av i dag liksom expertisen om de dialektala skillnaderna.

Men de har mer än så – förståelse för kultur och samhällsliv kommer naturligt eftersom översättarna är bosatta i Korea.

Översättare i Sydkorea och Nordkorea

Oavsett om det är en översättning som riktar sig till en målgrupp i Syd- eller Nordkorea så har vi rätt översättare för just er region och ert specifika område.

Med kunskapen om de språkdifferenser som finns i de olika koreanska regionerna är vi experter på lokalisering. Med det menas att man i en översättning tar hänsyn till faktorer som kan påverka textinnehållet.

Det kan vara:

Dessa faktorer är bara en del av det som möjligtvis kan påverka men det finns många fler. Vi har spetskompetensen ni söker för er översättning!

Koreanska kvalitetsöversättningar

Vi kan lova en kvalitetsprodukt ni blir nöjda med. Med ett stort globalt nätverk av kompetenta koreanska översättare har vi rätt kunskap för ert uppdrag.

Enskild person eller större företag, lite eller mycket text spelar ingen roll! Vi översätter engelska texter till koreanska till alla!

Med god renommé är vi idag en av de snabbast växande språktjänsterna på den globala marknaden idag. Ni kan begära en offert nu! Vi lovar ett erbjudande våra konkurrenter får svårt att matcha.

Skräddarsydd offert

Vi översätter gärna era engelska dokument och texter från engelska till koreanska.

Har ni flersidiga dokument, skannar ni in dessa (om de inte redan är inskannade) och bifogar filerna i ett mail. Er projektledare som ni varit i kontakt med, analyserar texten/texterna och återkommer till er med en specifikation så snart som möjligt.

Har ni några frågor är ni varmt välkomna att ringa oss på: 08-58 09 78 77 så hjälper vi er vidare.

2016-07-08T08:29:57.2422706Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per telefon och e-post.
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 45 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.