Översättningar från engelska till australiensisk engelska

Känguru

Vi erbjuder översättningar från engelska till australiensisk engelska. Skicka era textfiler via e-post så återkommer vi med ett erbjudande.

De engelska språken är många och här krävs behovsanpassade översättningar beroende på språkvariant. Australiensisk engelska är en av dessa varianter.

Australiensiska översättare

Det är viktigt för oss att ni som kund får en slutprodukt ni är helt nöjda med. Kvalificerade och kompetenta australiensiska översättare med målspråket som modersmål garanterar en mycket hög kvalitet av era översatta dokument.

Den översättare vi anlitar är utbildad och har erfarenhet inom textens ämnesområde. De jobbar ofta kvällar och helger vilket också gör att vi kan leverera snabbt.

Australiensiska – det engelska språket

Australiensiskan innehåller många slanguttryck. Wurley har sitt ursprung i aboriginernas språk och betyder ”ett enkelt vindskydd”. Andra exempel är: matilda som betyder ryggsäck, joey är en ung känguru och tucker betyder mat.

Offerterbjudande

Översättningsbyrån Snabböversättare har expertisen om vad som skiljer de olika engelska språkvarianterna åt och erbjuder kvalitetssäkrade översättningar från engelska till australisk engelska. Fyll i formuläret eller mejla era texter till oss så återkommer vi med ett prisvärt erbjudande så fort som möjligt.

2016-07-05T13:10:35.8053177Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.