Översättningar från engelska till afrikaans

Zebra

Mejla era texter till oss så återkommer vi med ett prisvärt offerterbjudande för er översättning till eller från afrikaans.

Snabböversättare bearbetar era textdokument från engelska till afrikaans.

Vi har expertisen och kompetensen för alla typer av översättningar, från enklare dokument till tekniska manualer.

Översättningstjänster – afrikaans

Våra specialiserade översättare har i den här språkkombinationen afrikaans som modersmål. De är väl insatta i språkbruk, dialekter och terminologi vilket kvalitetssäkrar texterna. Hos oss får ni högsta tänkbara kvalitet till rimliga priser.

Lokalisering

När man tar hänsyn till och anpassar en översättning utifrån olika lokala förhållanden kallar man det för lokalisering.

Vi hanterar tiotusentals dokument varje dag runt om i världen och samarbetar med översättare inom alla områden. Privatperson eller stort företag spelar ingen roll, vi erbjuder våra tjänster till alla!

Begäran om offert

Begär en offert via formuläret eller mejla era texter till oss. Vi granskar materialet och återkommer sedan med ett prisvärt offerterbjudande. Anlita oss för en behovsanpassad och skräddarsydd översättning från engelska till afrikaans.

Kontakt

Har ni några frågor eller funderingar kan ni ringa 08-58 09 78 77 så hjälper er vidare! Varmt välkomna att höra av er redan idag!

2016-07-04T11:19:16.4754773Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.