Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Juridisk översättning av allmänna villkor

Några av våra projektledare.

Våra projektledare samarbetar med juridiska översättare över hela världen. Vi översätter era avtal och protokoll.

Söker ni en översättningsbyrå som erbjuder juridiska översättningar av allmänna villkor?

Snabböversättare har den juridiska kunskapen som krävs för en korrekt översättning av den här typen av juridiska dokument.

Juridiskt utbildade översättare

Översättningsbyrå Snabböversättare anlitar enbart översättare med målspråket som modersmål.

Specialiserade inom olika juridiska ämnesområden och med en juridisk utbildning garanterar våra översättare högkvalitativa översättningar av era allmänna villkor.

Översättare med tystnadsplikt

Våra juridiska facköversättare har tystnadsplikt. Er information behandlas konfidentiellt och vi skickar ett sekretessavtal om så önskas. Ingen annan än projektledaren och översättaren/översättarna har tillåtelse till att läsa materialet.

Vår globala databank innehåller översättare från alla länder. Vi kan översätta era allmänna villkor till i princip alla språk.

Kontakt

Kontakta våra projektledare på 08-58 09 78 77. De svarar på de frågor ni har och diskuterar fram den lösning som passar er text bäst.

För att vi ska kunna ge er ett exakt pris på er översättning mejlar ni de filer som ni vill ha översatta till oss. Ange gärna önskad leveranstid och eventuella önskemål. Vi granskar materialet och återkommer sedan med ett prisvärt offerterbjudande som ni får ta ställning till.

Välkomna att kontakta oss via telefon eller e-post redan idag för en prisvärd och snabb juridisk översättning av era allmänna villkor.

2016-06-10T09:08:01.4230176Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.