Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Vår projektledare Nicolette.

Professionella tekniska översättningar utförda av översättare med teknisk bakgrund och erfarenhet.

Expertöversättning av tekniska dokument

Översättningsbyrån Snabböversättare har en stor teknisk avdelning med över 800 tekniska översättare. De översätter över tolv miljoner tekniska ord till andra språk varje år.

Våra översättare har bred erfarenhet av, stort kunnande om och djupgående expertis inom den tekniska branschen. Vi lämnar alla översättningar till en teknisk specialist.

Tekniska snabböversättningar

Med många års erfarenhet inom det tekniska området kan vi garantera er som kund en översättning av högsta möjliga standard.

Er översättning är inte klar förrän ni själva är nöjda. På nedanstående länkar hittar ni mer information om våra tekniska översättningstjänster.

Naturligtvis varierar priserna beroende på era behov, önskemål, textmängd och dokumenttyp men vi ligger trots det prismässigt lägre än de flesta andra översättningsbyråer på marknaden idag.

Lockande erbjudande

Ni kan tryggt vända er till oss för översättningar av allt från datablad till bruksanvisningar. Vi får uppdrag av såväl privatpersoner som större företag. Vi översätter mellan de flesta språkkombinationer och har hittills inte stött på ett uppdrag vi behövt tacka nej till.

Genom att fylla i formuläret eller mejla in era texter kan vi tala om kostnaden för er översättning. Vi granskar textmaterialet och återkommer sedan med ett förmånligt offerterbjudande.

Kontakt

Vill ni prata med någon innan ni skickar in materialet kan ni ringa 08-58 09 78 77 så hjälper vi er vidare. Ni kan även mejla direkt till en av våra projektledare via länken i visitkortet här nedanför.

Den projektledare ni får kontakt med blir också den som ni hjälper er genom hela processen om ni bestämmer er för att beställa en översättning av oss. Välkomna att kontakta oss redan idag för en prisvärd teknisk översättning av era texter.

2016-06-14T06:35:55.6397331Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.