Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Översättning till svenska av svenska översättare

Fjäril i Sveriges färger.

Er svenska översättningsbyrå. Vill ni ha mer information eller en offert? Fyll i formuläret eller maila era textfiler till oss så hjälper vi er vidare!

Snabböversättare är en svensk översättningsbyrå med ett stort urval erfarna och specialiserade översättare som arbetar på frilansbasis.

De översätter endast till sitt modersmål med expertis inom olika fackområden. Källdokumenten kan vara juridiska texter och varierande typer av avtal och villkor.

Tekniska översättare bearbetar bruksanvisningar, specifikationer med mera. Medicinska översättare hanterar exempelvis patientinformation och manualer för medicinteknisk utrustning.

Vi kan tillmötesgå era önskemål oavsett om det rör sig om översättningar av böcker, avtal, tidningsartiklar, ekonomiska rapporter eller bruksanvisningar. Tveka inte att fråga våra projektledare om ni har några funderingar.

Olika språkkombinationer – 150 språk

Vi översätter till över 150 språk och oavsett ämnesområde, språkkombination och inriktning kan vi hjälpa er.

Våra kvalificerade översättare är specialister inom sitt specifika ämnesområde med målspråket som modersmål.

Hög kvalitet och snabb leverans

Det är lätt hänt att översättningar misslyckas om översättaren inte har en god utbildning eller är oerfaren. Vi anlitar enbart översättare som har målspråket som modersmål. Vi garanterar högsta möjliga kvalitet på er översättning.

Det svenska språket

Svenska är ett av de skandinaviska språken och tillhör grenen germanska språk och den indoeuropeiska språkfamiljen.

Svenska är inte bara officiellt språk i Sverige, utan även till viss del i Finland. Där är det lagstadgat att svenska och finska ska ha samma nationella status som officiellt språk.

Cirka 8,5 miljoner människor har svenska som sitt modersmål. Utav dessa bor ungefär 8 miljoner i Sverige och 290 000 i Finland.

Svenska, norska, danska

Svenskar kan kommunicera med norrmän i det närmaste problemfritt, likaså med danskar – det finns dock regionala skillnader. Skåningarna i södra Sverige förstår danska relativt bra tack vare att deras dialekt är nära besläktad med danskan.

Invånare i västra Sverige (exempelvis Värmland och Dalarna) har svårare att förstå danska, men lättare att förstå norska.

Kontakta oss för ett offerterbjudande

Kontakta oss för en offert så talar vi om vad er översättning kostar. Fyll i formuläret eller maila era textfiler till oss. Vi granskar texterna och återkommer snarast möjligt med ett konkurrenskraftigt erbjudande.

Ring oss om ni vill veta mer så hjälper någon av våra projektledare er att skräddarsy ett förslag. Vi återkommer så fort som möjligt med ett konkurrenskraftigt erbjudande.

2016-12-20T09:43:38.1405429Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.