Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Flygfoto över Serbien.

Vi utför kvalitativa översättningar från svenska till serbiska. Rimliga priser och snabba leveranser!

Översättningar från svenska till serbiska

Kunskap om grammatik, fonetik, språkkultur och lagar är viktigt. För oss på översättarbyrån Snabböversättare är det grunden till vårt företag.

Vi är stolta över att kunna erbjuda översättningar av högsta tänkbara kvalitet. Vi vet vad som skiljer språkvarianterna åt i olika länder och regioner.

Svensk-serbisk översättning

När det gäller en översättning från svenska till serbiska är vi noga med vilken översättare vi väljer. Är texten/texterna juridiska, medicinska eller tekniska ska översättaren ha kunskap inom de relevanta områdena.

Översättaren ska också ha:

Serbiska översättare

Lokalisering innebär här att man tar hänsyn till regionala faktorer som kan påverka den aktuella översättningen. Vad som kan påverka varierar naturligtvis också beroende på ämnesområde.

Vi har serbiska översättare bosatta i Serbien och andra delar där språket talas. Man kan sammanfatta lokalisering med att man anpassar översättningen till:

Förmånligt erbjudande

Om ni anlitar oss tar vi hand om hela processen från början till slut. Ni behöver inte ha kontakt med flera olika personer utan har en och samma projektledare under hela förloppet. För översättning från svenska till serbiska är vårt nuvarande ordpris SEK 2,07 per ord,

Vi översätter åt såväl privatpersoner som stora företag. Vi hanterar allt från enklare brev till tekniska instruktionsmanualer. Vi kan ge er ett förmånligt offerterbjudande som många av våra konkurrenter inte kan matcha.

För att ta del av erbjudandet fyller ni i formuläret och bifogar den text ni önskar ha översatt. Är det många textsidor ni vill översätta, mailar ni dessa istället.

Er kontaktperson utvärderar underlaget och återkommer till er så fort som möjligt. Godkänner ni offerten sätter vi igång med översättningen på en gång.

Tveka inte att ringa oss på 08-58 09 78 77 om ni har några frågor. Vi hjälper er.

2016-07-11T11:07:38.8504861Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.