Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Perisk arkitekturdetalj.

Vi erbjuder professionella översättningar från svenska till persiska.

Översättning från svenska till persiska

Är du en privatperson i behov att översätta ett brev från svenska till persiska eller är ni ett företag i Sverige som behöver översätta ett avtal till persiska?

Oavsett vilket, har översättningsbyrån Snabböversättare kunskapen som krävs för att hjälpa dig/er.

Svensk-persiska översättare

Olika länder och regioner, alla med sin egen dialekt av standardpersiska, är något vi alltid väger in i översättningen. Vi garanterar att er svensk-persiska översättning anpassa utifrån de behov ni har.

När man tar hänsyn till regionala skillnader i en översättning kallas det lokalisering och är en av anledningarna till vår framgång som en av de snabbast växande översättningsbyråerna i Europa idag.

Myndigheter

Immigrationen från persisktalande länder till Sverige gör också behovet stort av översättningar från svenska till persiska. Vi har översättare som kan täcka en stor del av den efterfrågan som finns från olika svenska myndigheter.

Vår styrka är att vi har kunskapen om olika persiska språkvarieteter och vi har det som krävs oavsett om det gäller juridiska handlingar eller kommunikation mellan olika instanser.

Offerterbjudande

Har ni flera texter som ska översättas från svenska till persiska? Skicka de till oss så analyserar vi materialet, pratar med översättaren och återkommer med ett förmånligt erbjudande så fort som möjligt. Gäller förfrågan en mindre text (max ett A4) kan ni även fylla i formuläret.

Kontakta oss

Tveka inte att ringa 08-58 09 78 77 om ni har frågor eller funderingar. Våra projektledare hjälper er. Vi garanterar kvalitetsöversättningar till rimliga priser och med snabba leveranser.

2016-07-11T07:41:41.8559102Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.