Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Översättning från svenska till quebecfranska

Québec

Vad kostar er översättning från svenska till québecfranska eller akadisk franska? Skicka in er text så får ni en offert!

Snabböversättare översätter er turistinformation från svenska till kanadensisk franska. Vi erbjuder översättningstjänster inom olika områden på marknaden.

Översättarna har franska som modersmål och är bosatta i olika kanadensiska områden. Därmed kan vi täcka behovet när det gäller språkkultur, grammatik och juridiska omständigheter.

Korrespondens

Kanske är ni på väg att göra affärer i Kanada och behöver översätta ett avtal till franska. Då kan vi erbjuda våra tjänster.

Tekniska, juridiska och medicinska texter är bara några områden vi har erfarenhet att översätta inom.

Offerterbjudande

Ta reda på vad er översättning från svenska till kanadensisk franska kostar. Bifoga era texter i ett e-postmeddelande. Någon av våra projektledare analyserar underlaget och återkommer snarast möjligt med ett förmånligt erbjudande.

Kontakta oss om ni har frågor eller vill ha mer information. Tillsammans tar vi fram den projektplan som passar er bäst.

2019-11-20T16:30:30.0771176Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.