Översättningar från svenska till belgisk franska

Belgiska flaggan.

Vi översätter era dokument från svenska till belgisk franska.

Översättningsbyrån Snabböversättare har certifierade och kvalificerade översättare i de olika fransktalande länderna runt om i världen.

De flesta säger bara franska utan att kanske veta att språket har dialektala och i vissa fall grammatiska skillnader beroende på vart i världen den talas.

Räkneord

På belgisk franska skiljer sig några av räkneorden till exempel mot den klassiska franskan. Man säger septante för sjuttio medan man i den klassiska franskan säger soixante-dix.

Nonante som betyder nittio benämns quatre-vingt-dix i klassisk franska. Små ord av stor betydelse i en översättning.

Kompetenta belgisk-franska översättare

Med belgisk-franska översättare som är specialiserade inom ert ämnesområde och med målspråket som modersmål garanterar vi högsta kvalitet av er översättning.

Kompetensen sträcker sig längre än så – med lokalkännedom och insikt i den aktuella terminologin för ert fackområde är vi unika på marknaden.

Som experter på lokalisering vet vi de små men avgörande dialektala avvikelserna mellan språkvarianterna.

Tekniska belgisk-franska översättningar

Oavsett om det är klassisk franska eller belgisk franska era texter ska översättas till så kan vi hjälpa er.

Snabböversättares belgisk-franska översättare hanterar era tekniska manualer, juridiska handlingar eller ert CV från svenska till belgisk franska. Det spelar ingen roll om ni är privatperson eller ett stort företag, om ert uppdrag är stort eller litet. Vi hjälper alla!

Förmånligt offerterbjudande

I formuläret kan ni begära en offert för er översättning. Om ni har flera sidor text kan ni skicka dessa via e-post så återkommer vi så fort vi kan med en specifikation.

Vill ni fråga något eller ha mer information så ring oss. Telefonnummer hittar ni under sidan Kontakt. Tillsammans projekterar vi er översättning från svenska till belgisk franska enligt era önskemål till högsta kvalitet!

2016-06-17T13:30:07.6068578Z

Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.