Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Ringbrynja.

Vi erbjuder översättningar från svenska till dari inom kopparindustri och andra aktuella affärsområden.

Översättning från svenska till dari

Letar du information om auktoriserad översättningen ber vi dig klicka här.

Översättningsbyrån Snabböversättare hanterar och bearbetar era svenska dokument till dari. Oavsett dokumenttyp och mängden text har vi kompetensen ni söker.

Lokalisering – dari eller pashto

I Afghanistan finns många olika språkvarieteter inom persiskan. Dari och pashto (även pashtu) är de två officiella språken.

Vi är väl insatta i de dialektala differenser och olika språkvariationer som finns och med sakkunniga översättare garanterar vi kvalitetssäkrade texter.

Effektivisering

Tack vare kostnadseffektiva rutiner kan översättningsbyrån Snabböversättare reducera en stor del av de administrativa omkostnaderna och pressa priserna ut mot kund. Detta utan att tumma på den höga kvaliteten.

Skräddarsydd och prisvärd offert

Skanna in, bifoga och skicka era texter via e-post till oss. Ange gärna eventuella önskemål och önskad leveranstid. Vi pratar med översättaren och återkommer sedan med ett prisvärt erbjudande som ni får ta ställning till.

Kontakt

Välkomna att ringa 08-58 09 78 77 eller kontakta en projektledare direkt via visitkortet här nedanför så tar vi fram den bästa lösningen för just er.

2016-07-11T07:41:21.9369185Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.