On-knapp

Begär en offert genom formuläret eller skicka gärna er text via e-post.

Översättning från svenska till urdu

Benämningen urdu är i grunden ett turkiskt ord. Det betyder läger eller bazar.

Det är ett indoeuropeiskt språk inom den indoariska gruppen. Det är det officiella språket i Pakistan, där det är modersmål för ungefär 8 miljoner.

Utvalda översättare

Snabböversättare väljer sina översättare utifrån ämnesområde och målspråk. Den vi anlitar har urdu som modersmål och är specialiserad inom textens inriktning.

Det kan vara medicin, teknik eller juridik till exempel. Men vi översätter åt alla. Även om du är privatperson och behöver hjälp med din korrespondens till eller från urdu så hjälper vi dig.

Offerterbjudande

Vi talar om vad er översättning kostar! Men först måste vi analysera texten/texterna. Skicka in textmaterialet via mail så återkommer vi så fort vi kan.

Ni får ett offerterbjudande som få andra konkurrenter kan överträffa. Vi är kända för hög kvalitet, låga priser och snabba leveranser.

Frågor och svar

Kontakta oss om ni har några frågor eller vill veta mer om hur vi arbetar. Våra projektledare hjälper er vidare och tillsammans med er tar vi fram den lösning som passar er bäst.

Välkomna!

2016-06-15T07:52:52.8810973Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.